Hovenier in Heerenveen

Woont u in Heerenveen? Bent u op zoek naar een hovenier of hoveniersbedrijf in uw regio? Zoekt u een hovenier in Heerenveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zitten met ons bedrijf gevestigd in Nieuwehorne, nabij Heerenveen. 

Tuinontwerp Heerenveen

Voordat uw tuin wordt aangelegd is een goed doordacht en een gedegen ontwerp nodig.

Dit realiseren we door samen met u in gesprek te gaan, over uw wensen, uw gezinssamenstelling, uw woonomgeving, maar ook uw beleving van een tuin. Na dit eerste gesprek gaan we aan de slag kunnen we uw wensen en ideeën op een creatieve en vaak verassende manier in een ontwerp in een vervolg gesprek aan u laten zien. Het ontwerp kunnen we als u dit wenst, uitbreiden met een bestratings- en of een beplantingsplan. Wanneer u tevreden bent over het ontwerp, gaan we een gespecificeerde offerte voor u uit brengen, met daarbij een bijhorende plan van aanpak.

Tuinaanleg Heerenveen

Met betrekking tot de aanleg van uw ( bedrijfs )tuin kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Zo hebben wij vakmensen in dienst die kennis van zaken hebben betreffende de aanleg van (sier)bestrating, houtwerk (vlonders damwand en schuttingen), (zwem-)vijvers en beplanting. Tevens kunt u bij ons terecht voor de aanleg van beregeningssystemen, tuinverlichting en drainage.

Tuinonderhoud Heerenveen

Onderhoudsvrije tuinen bestaan niet. Elke tuin groeit en ontwikkelt zich en moet dus bijgehouden worden, door middel van snoeien, wieden, maaien en bemesten. Zo houdt u uw tuin mooi, gezond en vitaal! Dit is natuurlijk van groot belang, want uw tuin is toch de eerste indruk (uw visitekaartje) van de mensen die bij u over de vloer komen. Vanzelfsprekend kunnen wij het onderhoud van u overnemen, zodat u enkel hoeft te genieten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hovenier in Heerenveen nodig? 

Onze dienstverlening als hoveniersbedrijf bestaat onder meer uit:

Impressie Hovenier in Heerenveen

TuinKeur gecertificeerde HovenierTuinKeur gecertificeerd

Terra Flora staat voor kwaliteit, daarom hebben wij ons bedrijf TuinKeur gecertificeerd. Wij vinden met onze vakkennis en passie voor het hoveniers vak dat wij onze klanten moeten voorzien van extra betrouwbaarheid. Naast betrouwbaarheid biedt een TuinKeur-hovenier meer. Lees hier meer over.