Ons bedrijf is een allround hoveniersbedrijf. Wij zijn van alle markten thuis en bieden ook veel diensten aan.

U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten zoals:

 

Advies:

Als hoveniers bedrijf begrijpen wij dat het realiseren van uw droomtuin meer is dan alleen het planten van bloemen en struiken. Ons advies strekt verder dan alleen het groen, het omvat het gehele spectrum van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Onze expertise stelt ons in staat om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het eerste ontwerp, waarbij er luisteren naar uw wensen en ideeën, tot de daadwerkelijke uitvoering waarbij we onze kennis en ervaring inzetten om een tuin te creëren die perfect aansluit bij uw levensstijl en omgeving. 

Heeft u vragen over uw tuin of voldoet hij niet meer aan uw wensen, kunt u bij ons altijd terecht voor het juiste advies.  

Wilt u meer weten over het advies wat wij u bieden, kunt u hier verder lezen.

 

Ontwerp:

Voordat uw tuin wordt aangelegd is een goed doordacht en een gedegen ontwerp nodig. Dit realiseren we door samen met u in gesprek te gaan, over uw wensen, uw gezinssamenstelling, uw woonomgeving, maar ook uw beleving van een tuin. Na dit eerste gesprek gaan we aan de slag kunnen we uw wensen en ideeën op een creatieve en vaak verassende manier in een ontwerp in een vervolg gesprek aan u laten zien. Het ontwerp kunnen we als u dit wenst, uitbreiden met een bestratings- en of een beplantingsplan.
Wanneer u tevreden bent over het ontwerp, gaan we een gespecificeerde offerte voor u uit brengen, met daarbij een bijhorende plan van aanpak.

Wilt u meer te weten komen over onze ontwerpen kunt u hier verder lezen.

 

 

 

Aanleg:

Met betrekking tot de aanleg van uw (bedrijfs) tuin kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Zo hebben wij vakmensen in dienst die kennis van zaken hebben betreffende de aanleg van (sier)bestrating, houtwerk (vlonders damwand en schuttingen), (zwem-)vijvers en beplanting. Tevens kunt u bij ons terecht voor de aanleg van beregeningssystemen, tuinverlichting en drainage.

wilt u meer te weten komen over onze aanlegklussen, kunt u hier verder lezen.

 

Onderhoud:

Onderhoudsvrije tuinen bestaan niet. Elke tuin groeit en ontwikkelt zich en moet dus bijgehouden worden, door middel van snoeien, wieden, maaien en bemesten. Zo houdt u uw tuin mooi, gezond en vitaal! Dit is natuurlijk van groot belang, want uw tuin is toch de eerste indruk (uw visitekaartje) van de mensen die bij u over de vloer komen.

Wilt u meer weten te komen over onze onderhoudsmogelijkheden, kunt u hier verder lezen.

 

Boomverzorging:

Binnen ons team hebben we medewerkers, die gespecialiseerd zijn in het snoeien en vellen van zowel kleine als grote bomen. Met het juiste klimmateriaal zijn we in staat om moeilijk te vellen bomen voor u op een veilige en verantwoorde manier te laten vallen.

Onderhoudssnoei van bomen heeft veelal een preventie functie. Het kan problemen voorkomen op een later tijdstip in het verkeer of in de leef- en woonomgeving. Deels is het van belang om door middel van snoeien de boom gezond en vitaal te houden. Ook kunt u bij ons terecht met betrekking tot het herkennen en behandelen van ziektes.

Wilt u weten hoe wij de boomverzorging bij u in de tuin aan kunnen pakken, kunt u hier verder lezen.

 

 

Groendaken:

Groendaken, ook wel bekend als vegetatiedaken, zijn niet alleen een esthetische toevoeging aan gebouwen, maar bieden ook een scala aan voordelen voor zowel u als het milieu. Niet alleen zijn groendaken functioneel, ze zijn ook prachtig om naar te kijken. Met een verscheidenheid aan planten en bloemen creëren groendaken levendige groene landschappen die een oase van rust vormen in de stedelijke omgeving.

wilt u meer lezen over groendaken, kunt u hier verder lezen. 

 

 

 

Overige diensten:

Natuurlijk is dit nog niet alles wat wij u te bieden hebben. Wat wij nog meer voor u kunnen doen is:

  • Hydrocultuur (interieur beplanting)
  • Sneeuwruimen/gladheidsbestrijding
  • Ziekte- en ongedierte bestrijding in de tuin
  • Vlonder en terras reiniging
  • Beregeningsinstallatie

Wilt u meer te weten komen over onze overige diensten, kunt u hier verder lezen.