Hydrocultuur (interieurbeplanting):

Ook verzorgen wij uw interieurbeplanting op hydrocultuur binnen uw woning en bedrijfspand. U kunt kiezen voor alleen de aanschaf van potterie en beplanting, of eventueel met een daarbij behorend onderhoudscontract voor een jaar.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sneeuwruimen/gladheidsbestrijding:

Heeft u in de winterperiode last van te veel sneeuw op in oprit of in uw tuin kunt u ook bij ons terecht op het voor u sneeuwvrij te maken. Hiernaast komen wij ook bij u zout strooien om zo gladheid te voorkomen of bestrijden. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ziekte- en ongediertebestrijding in uw tuin:

In uw tuin verblijven niet alleen maar mooie bloemen en planten, maar soms ook ziekten en ongedierte. Wij begrijpen het belang van een gezonde tuin en bieden oplossingen voor ziekte- en ongediertebestrijding. Wij staan paraat om uw tuin te beschermen tegen schimmelziekten en insectenplagen, met zorgvuldig gekozen methoden die effectief zijn en het milieu respecteren.

Vlonder en terras reiniging:

Uw terras en vlonder vormen een plek waar u kunt ontspannen, genieten en herinneringen kunt maken. Maar na verloop van tijd kunnen deze mooie buitenruimtes hun glans verliezen door algen en ander vuil. Wij staan klaar in uw terras of vlonder een nieuw leven in te balzen met onze reinigingsservice. 

Beregeningsinstallatie:

In een droge periode verlangt het gazon en de beplanting naar een goede en regelmatige bewatering. Daarbij komt een goed functionerende beregeningsinstallatie om de hoek kijken. Wij begrijpen het belang van een betrouwbare en efficiënte beregeningsinstallatie voor het behoud van een gezonde tuin. Daarom leggen wij uw installatie aan en inspecteren, onderhouden en repareren wij uw systeem om ervoor te zorgen dat deze optimaal presteert. Zo kunnen we de levensduur van uw installatie verlengen en kunt u volop genieten van een groene en weelderige tuin.